返回列表 回復 發帖

[自組活動] 新春樂聚火窩夜 02/03/2013 (六) 活動取消

早陣子,實在的,忙!忙!忙!沒時間攪活動,依家稍為安靜,趁機見見各位,順道向大家請安祝好!

適逢新春佳節,召集網友共聚,圍爐共暖,暢所欲言,旅途經歷,天北地南,不醉無歸,實人生一大樂事。。。。。

活動地區:            沙田區      (博康村  勝記大排檔)

活動日期:      2013年3月2日   (六)

活動時間:      19:00---22:00

集合地點:     沙田   馬鐵    沙田圍站   B2  出口

集合時間:     18:45

費用:      約  $100-       (火窩任食  汽水任飲   @85--  湯底每個 $45--)

交通:   巴士  80X  80M  85 86A 170 182 89B    (可於沙角村站下車)

食物:   豬 , 牛 , 羊 , 雞, 鵝 , 鴨, 魚 ,蝦 ,蟹 , 蜆 , 蠔 , 青口,

魚丸,牛丸,墨丸,貢丸,包心丸,各類蔬菜,菇類。。。。

飲品:    紅酒    汽水   任飲

參加者:   1)   simontsecc

2)   philip

3)   rolandng

過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
哈哈, 啱啱琴晚去完呢個地方食火鍋
USHK
我報名先...
感謝大家8年來對討論區的支持
正。。。不過做完facial好醜樣。。。

唔想見人。。。你地食得開心d。。。

(星期六最好6:45入座,搶哂d野返黎食。。。。

上個月去食,七點已無賴尿蝦,八點已無肥牛,激死。。。。)。。
快樂嗎?
你忘掉理想, 只能忙於生活嗎?
Simon gor。。。

我食左n咁多次, 都未見過蟹同蠔囉。。。。。
快樂嗎?
你忘掉理想, 只能忙於生活嗎?
唔好意思, 3月2日己有約, 下次再參加!  你地食得開心啲!
點解要係呢日呢?
Simon & Philip哥,好耐冇見
一來當日要工作,收工後時間難趕,二來近排食得太多,係時候讓腸胃休息一下了
來日方長,有緣下次再聚
Simon 兄 & Philip, 好耐冇見了, 預埋我同阿 J 嚟一齊吹下水吃餐飽吧
2/3公司大食會今次去唔到,Sorry
旅行、攝影加上同一班朋友同遊一樂也!