返回列表 回復 發帖
23/3 bbq,我就黎唔到,因為傷風咳仲未好返。
USHK
ROLAND, 你連成個月後D嘢都可以預知, 不如你話我知今晚六合彩開咩NUMBER啦
睇錯左添,以為今個月,病緊就係咁,23/3有個日本人送別會要去,應該係中午。
USHK
23/3 bbq,我就黎唔到,因為傷風咳仲未好返。
rolandng 發表於 2013-2-21 10:29
你又會預知 23/3 傷風咳仲未好返既. 比你笑得合不攏咀.
行山就未必就到,晚飯應該OK
出山啦!支持支持23/3不可以
就23/3 bbq啦...

另外我想行鳳凰山和大東山, 但好耐無行過山, 可能搵d無咁辛苦既先...
Philip 發表於 2013-2-21 09:50
323BBQ....good ah....

大東山就唔好啦。。。上次同屎sir去露營。。。

用左佢半支藥膏,我對腳都痛左兩三日。。。

至於鳳凰山。。。我ed老人家都要慢行。。。。
快樂嗎?
你忘掉理想, 只能忙於生活嗎?
受唔受中女玩? 如有飯局, 請預埋我,我會盡量安排時間參與, 以示對PHIIP的支持.
環保小先鋒 發表於 2013-2-21 09:59
你係中女。。。咁我咪熟女囉。。就黎老姑婆Tim ah...。。

多人d....熱鬧d.......一齊去la..。。。。
快樂嗎?
出山啦!支持支持23/3不可以
qkkqqkk 發表於 2013-2-21 22:01
原來咁多人唔得。。。咁3.24呢。。。?

之後easter。。。再推可能要四月中。。。

(我有少少想去大日本影櫻花呢。。不過唔洗就我。。。
你地fd底d...我都係搭枱。。。。。
快樂嗎?
你係中女。。。咁我咪熟女囉。。就黎老姑婆Tim ah...。。

多人d....熱鬧d.......一齊去la..。。。。
sukiee 發表於 2013-2-21 22:41
hehee sukiee, 我應該同你未見過面, 到飯聚嗰日, 我就同你玩閙大啦