返回列表 回復 發帖
Simon sir, 當日去温泉洗白白仲未返嚟,只能精神支持!
zzrider 發表於 14/12/2012 23:04
亞 sir :多謝支持!唔好洗咁多呀!小心变咗白皮豬!!!
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
好似幾正呀。。。。。有無限人數?
sukiee 發表於 2012-12-14 23:01
SUKIEE 你都參加嗎?
我叫THOMAS 屎!  ~人生自古誰無屎!有誰大便不用紙!若君不用衛生紙!除非是用隻手指!~ 好詩! 好詩!
SUKIEE 你都參加嗎?
THOMASKLN2002 發表於 2012-12-15 11:50
想JOIN架... 不過我驚SIMON哥太有吸引力...

我唔係好鍾意太太太太太多人既活動...  影相好麻煩...

我睇下多唔多人報名先決定LA...
快樂嗎?
你忘掉理想, 只能忙於生活嗎?
我今晚睇到流星呀... 正正....

你聖誕去唔去露呀... 我仲未買行山鞋同大背"狼"...好鬼懶...

背狼我試過去舖頭度"咩"...60L大到爆...!!.. 但60L都未必夠我用...!!
快樂嗎?
我今晚睇到流星呀... 正正....

你聖誕去唔去露呀... 我仲未買行山鞋同大背"狼"...好鬼懶...

背狼我試過去舖頭度"咩"...60L大到爆...!!.. 但60L都未必夠我用...!!
sukiee 發表於 2012-12-16 01:00
嘩!你帶車仔去露營羅!
我叫THOMAS 屎!  ~人生自古誰無屎!有誰大便不用紙!若君不用衛生紙!除非是用隻手指!~ 好詩! 好詩!
嘩!你帶車仔去露營羅!
THOMASKLN2002 發表於 2012-12-17 14:10
可能要拖gip去。。。。
快樂嗎?
Simon兄我黎報名。。。pm左電話比你!!

到時見。。。。
快樂嗎?
Simon兄我黎報名。。。pm左電話比你!!

到時見。。。。
sukiee 發表於 19/12/2012 18:54
Sukiee : 多謝支持,到時見 電話無改,重係果個。
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
Simon,羅福善報名一個,唔該.
Simon,羅福善報名一個,唔該.
sin6462 發表於 21/12/2012 18:38
收到!!!已加了!
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神