返回列表 回復 發帖
21晚做冬,而且咁早就要到深圳集合,都唔知有無得收早,即係又無我份喇
自由自在 發表於 2012-11-22 08:36
往年应该都会早收1 -2 小时
如果说单独旅行背负了太多私人感受,而集体出游显然就能源源不断地产生快乐。对,除了快乐,我们并没有什么事情非得要去做。
往年应该都会早收1 -2 小时
helenma 發表於 2012-11-22 09:49
我老板吹無定向風,唔到當日下午食完飯,都唔會講有無得收早
天地有正氣
我老板吹無定向風,唔到當日下午食完飯,都唔會講有無得收早
自由自在 發表於 2012-11-22 09:58
跟我老板一样, 哈哈
如果说单独旅行背负了太多私人感受,而集体出游显然就能源源不断地产生快乐。对,除了快乐,我们并没有什么事情非得要去做。
跟我老板一样, 哈哈
helenma 發表於 2012-11-22 10:04
但你夠膽博佢會收早,我就唔夠膽
天地有正氣
但你夠膽博佢會收早,我就唔夠膽
自由自在 發表於 2012-11-22 10:11
我不是博,早收我都要早走, 不早收我都要走
我不是博,早收我都要早走, 不早收我都要走
helenma 發表於 2012-11-22 10:23
果然係馬小姐
天地有正氣
在過往之07 / 08年, 每年之最後七天是免收門票(我08年聖誕去張家界),
不知道近年仲有無實施?!

為何不考慮前往鳳凰古城?每晚十點幾有火車前往吉首, 時間上相對8點列車去張家界, 比較方便.
講真, 長沙經過就可以 ...
raymansc 發表於 2012-11-22 09:12
長沙的省博物館、嶽麓書院能洗脫香港人的銅臭與傲氣。我曾專程往各偉人的墓園三鞠躬, 感謝先賢對振興中華的偉大貢獻。當然,我尊重那位先生說長沙無甚麽好看的意見,醎魚白菜,各有所好。

Helen, 我现在正安排時間,看能否参加。
閑啖甘脆肥膿乃人生樂事
See the world is the essence of life.....
為何冇黃石寨景區?
果然係馬小姐
自由自在 發表於 2012-11-22 10:28
你都係話得事之人
為何冇黃石寨景區?
hkroger 發表於 2012-11-22 11:59
加咯, 简单, 时间充足