返回列表 回復 發帖
Hi Philip,
One for BBQ only, pls.
Tks
Hi Philip,
One for BBQ only, pls.
Tks
hotfirehk 發表於 2012-3-5 21:30
到時見啦
感謝大家8年來對討論區的支持
睇黎星期六天氣未必咁好~

如果星期六早上改為尖東港晶中心neway k lunch, 之後再去bbq, 有幾多個會去唱k 呢?
又唱K,又BBQ,第二日會否講唔到嘢
睇黎星期六天氣未必咁好~

如果星期六早上改為尖東港晶中心neway k lunch, 之後再去bbq, 有幾多個會去唱k 呢?

Philip 發表於 2012-3-8 21:27
i've interested in k lunch, but i may leave at around 1:00pm cuz need to work, can i know more details? e.g. $60 including what?

look forward to hearing from u, thx
i've interested in k lunch, but i may leave at around 1:00pm cuz need to work, can i know more details? e.g. $60 including what?

look forward to hearing from u, thx
moonleung 發表於 2012-3-8 22:19
其實都係大約既價錢, 一個有學生證有9折, 約60蚊包午餐,自助小食和一杯飯品lor

仲有妳把雨傘仲未o羅lor, 擺左係舊office既一個角落
又唱K,又BBQ,第二日會否講唔到嘢
老翁 發表於 2012-3-8 22:06
第二日係星期日o黎既, 最重要玩得開心盡興.....
sorry ar, I will not join you all that day.
sorry ar, I will not join you all that day.
jcjy6813 發表於 2012-3-8 23:17
ok, nevermind
請問燒烤王在大尾篤什麼位置?
17:30 集合?
請問燒烤王在大尾篤什麼位置?
17:30 集合?
kemok 發表於 2012-3-9 00:28
6點去到就可以啦, 問過walk-in去就可以, 不到book

大埔汀角路地段17號, 記得係總站之前1,2個站左右
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=10664