返回列表 回復 發帖

[自組活動] FULLFULL 1月29日初七人日(半日或全日)大嶼山行山食齋之活動!

召集人      :THOMASKLN2002

活動日期:2012年1月29 (星期日) 初七(人日)

路程難度: 東涌至羅漢寺1星半
             由羅漢寺至昂平至2星半
              (可行半日或全日)

集合時間 :早上10:00集合(10點15分出發)

集合地點 :東涌地鐵站 C 出口

離開地點: 大嶼山昂平山頂公厠

食齋時間:12點至12半

食物費用: 每人大約100元以下
               ( 費用除大數!)

交通路線:羅漢寺有34巴士去東涌!

http://www.newlantaobus.com/road_34.htm

裝備:自備行山用具、後備衣物、食物等等

※凡報名參加者即代表已閱讀並清楚明白而且認同及願意接受以下各報名細則:

報名細則:
..請穿著合適衣物出席活動,並因應個人需要帶備所需物品。
.本活動乃義務及非牟利性質,沒有為參加者購買保險,如在活動期間發生意外,並不承擔任何法律責任或作出賠償。
.群體活動,互相照顧,請勿獨自離隊。如需中途早退請予活動召集人通知。
.如覺身體不適,請勿出席活動。
.行程其間不可作出危險行為,包括會危害自身、團友或其他途人的安全

參加者:
1.THOMAS(帶隊)

2.JIMMY(工作人員)
3.SO CHI TO

4.SO CHIT TO+1
5.JOEY MOMO
6.RAINBOW
7.LUN
8.ZZRIDER
9.MABEL
10.BRENDA
11.老翁
12.

END.

新年行大運     

我叫THOMAS 屎!  ~人生自古誰無屎!有誰大便不用紙!若君不用衛生紙!除非是用隻手指!~ 好詩! 好詩!

暫時地點未決定!要睇路線!唔太辛苦!唔好衰收尾!
我叫THOMAS 屎!  ~人生自古誰無屎!有誰大便不用紙!若君不用衛生紙!除非是用隻手指!~ 好詩! 好詩!
暫時地點未決定!要睇路線!唔太辛苦!唔好衰收尾!
THOMASKLN2002 發表於 2012-1-7 07:01
屎sir,地點未定,叫人點報名呀
天地有正氣

大家姐!我都要去探路!找寻新行山路線!
大家姐!我都要去探路!找寻新行山路線!
THOMASKLN2002 發表於 2012-1-7 08:46
等你探完路再講
天地有正氣
屎sir終於出山搞屎
預祝成功,大家合皮
屎sir攪是次行山活動目的何在呀?
學大家姐講平時做得衰野多!新年要食齌!
O英明大家姐!好野!…
學大家姐講平時做得衰野多!新年要食齌!
THOMASKLN2002 發表於 2012-1-7 18:57
屎sir咁講又唔係咁啱喎,好多人都係食齋o架