返回列表 回復 發帖
原帖由 simontsecc 於 2011-3-3 01:09 發表
基本上是兩人一房,男生跟男生,女生跟女生,老公跟老婆,雙人房,兩張床,如果需要自己一人一房,請說明,但要補房租差價 RMB150--。。。。或如有其他任何意願,請早說明。。。
Simon, 如果可以, 請安排一張大床給我和B爸, 謝謝........
原帖由 hldhk 於 2011-3-3 12:26 發表

Simon, 如果可以, 請安排一張大床給我和B爸, 謝謝........
可以的話,我都想要一張大床房,四個人,兩間大床房。唔該晒 Simon,無都絶對無問題
http://hk.myblog.yahoo.com/katling852
原帖由 simontsecc 於 2011-3-3 01:09 發表
基本上是兩人一房,男生跟男生,女生跟女生,老公跟老婆雙人房,兩張床,如果需要自己一人一房,請說明,但要補房租差價 RMB150--。。。。或如有其他任何意願,請早說明。。。
Simon 兄,可唔可以唔跟呢個跟條款?    ( 埏艡戛犮援O段野 )

原帖由 cici20100918 於 3/3/2011 10:47 發表

我有個朋友係單人...請問有沒3人房or 加床??
安排3人房或加床都可以,不過要看酒店到時房間提供情况,你朋友是否來???
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
原帖由 fin2005Marco 於 3/3/2011 17:31 發表

Simon 兄,可唔可以唔跟呢個跟條款?    ( 埏艡戛犮援O段野 )
可以,到時看看花師奶是否準許,我沒有意見!!!
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
simon : 加加加...多兩位呀
原帖由 charfrance 於 4/3/2011 09:28 發表
simon : 加加加...多兩位呀
OK !!!己加了!!!
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
Simon兄︰請加多兩位,也是 COUPLE,fin2005+4, fin2005+5,謝謝!
原帖由 fin2005Marco 於 6/3/2011 21:34 發表
Simon兄︰請加多兩位,也是 COUPLE,fin2005+4, fin2005+5,謝謝!
OK!!!  加咗la!!!
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
simon : 有D網友想問下你, 入咗數之後使唔使通知你呀,定系keep住入數紙到時集合先比你過目呀?