返回列表 回復 發帖
原帖由 hldhk 於 2011-3-1 16:52 發表

我地知架勒, 你怕生保, 沉默x言, 唔識飲酒丫嘛....... 我地知架勒.......

一齊去玩啦....... 可以叫 Simon 教你飲紅酒啦.......
沉默粗言穢語                                 .

回復 22# 的帖子

唔怕啦...有我陪你
到時玩得開心d

回復 1# 的帖子

simon 哥:

預我一份.....tks!
原帖由 simontsecc 於 2011-2-28 13:35 發表
剛剛出了更表,又有星期六,日兩天假,之前行山時,有網友問,可否攪一次綠道遊,踩單車輕崧遊,所以這次加入這元素,看看効果如何,這個行程,參照上年四月行程,主打是松山湖風景區,會安排喜歡踩單車的,於 ...
simon ...報名喇,預兩個,順便問埋房間點安排呀?系唔系 一pair pair咁安排呀?
我唔識踩單車, 今次又冇我份喇
原帖由 bobopigpigpig 於 2011-3-2 20:26 發表
松山湖公園無必需踩單車的,可以坐電瓶車遊公園,應該唔會所有人都踩單車。
原帖由 simontsecc 於 2011-2-28 13:35 發表
剛剛出了更表,又有星期六,日兩天假,之前行山時,有網友問,可否攪一次綠道遊,踩單車輕崧遊,所以這次加入這元素,看看効果如何,這個行程,參照上年四月行程,主打是松山湖風景區,會安排喜歡踩單車的,於 ...
TOTAL預2位, TKS
原帖由 charfrance 於 2/3/2011 14:18 發表

simon ...報名喇,預兩個,順便問埋房間點安排呀?系唔系 一pair pair咁安排呀?
基本上是兩人一房,男生跟男生,女生跟女生,老公跟老婆,雙人房,兩張床,如果需要自己一人一房,請說明,但要補房租差價 RMB150--。。。。或如有其他任何意願,請早說明。。。
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
原帖由 bobopigpigpig 於 2/3/2011 20:26 發表
BoBo:如果不踩單車,可以選擇電瓶車,遊湖小艇,漫步遊湖,觀賞景點,很多選擇啦!!!
過簡單的生活
行該作的事情
感恩心靈富足
發揚大愛精神
我有個朋友係單人...請問有沒3人房or 加床??