返回列表 回復 發帖
原帖由 自由自在 於 2011-3-1 15:36 發表

屎sir果然係識(色)途老馬
屎sir唔係流架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 samsamsam 於 2011-3-1 14:54 發表

報名o既大部分一pair pair喎20134
聽你咁講,我地D單身寡人都唔知去唔去好 ,費是觸景傷情啦。
原帖由 samsamsam 於 2011-3-1 15:40 發表

屎sir唔係流架20137
我無見過屎sir呢身k肉,唔知堅定流
天地有正氣
俱往矣!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 samsamsam 於 2011-3-1 15:40 發表

屎sir唔係流架20137
如果你流汗會好D!性感MAN 好多!
我叫THOMAS 屎!  ~人生自古誰無屎!有誰大便不用紙!若君不用衛生紙!除非是用隻手指!~ 好詩! 好詩!
原帖由 samsamsam 於 2011-3-1 14:54 發表

報名o既大部分一pair pair喎20134
無所謂啦, 大家一齊吃喝玩樂之嘛....... 最多我請如花唱幾首飲歌俾你聽勒.......

如果史Sir一齊去, 咁你地咪一pair pair 囉.......
原帖由 charfrance 於 2011-3-1 15:40 發表

聽你咁講,我地D單身寡人都唔知去唔去好 ,費是觸景傷情啦。
一齊去玩啦, 有得玩, 有得食, 仲有好多開心回憶...... yeah.......
原帖由 自由自在 於 2011-3-1 15:36 發表

屎sir果然係識(色)途老馬
大家姐!我唔識!人地講!我聽!
我叫THOMAS 屎!  ~人生自古誰無屎!有誰大便不用紙!若君不用衛生紙!除非是用隻手指!~ 好詩! 好詩!
原帖由 hldhk 於 2011-3-1 16:35 發表

無所謂啦, 大家一齊吃喝玩樂之嘛....... 最多我請如花唱幾首飲歌俾你聽勒.......

如果史Sir一齊去, 咁你地咪一pair pair 囉.......
B媽!我好少去好遠地方!我又怕生保!
原帖由 THOMASKLN2002 於 2011-3-1 16:41 發表

B媽!我好少去好遠地方!我又怕生保!
我地知架勒, 你怕生保, 沉默x言, 唔識飲酒丫嘛....... 我地知架勒.......

一齊去玩啦....... 可以叫 Simon 教你飲紅酒啦.......