返回列表 回復 發帖
忙了一星期, 終於可以休息一下, 睇下亞Sir既遊記  
一個人去旅行已經好瀟灑, 仲要騎架綿羊仔週圍去,  亞Sir真型!
你住嗰間酒店幾好feel啊, 真係平靚正, 絕對係hea之選...
繼續追看...十卜十卜
真係..好正呀...
SIR 我来报道了、、、、、、、、、、、、、
布吉岛 好像在大陆是说“吉普岛
原帖由 匪徒邱老恭 於 2010-12-4 10:45 發表
布吉岛 好像在大陆是说“吉普岛
哈, 我的客家人寨主大駕光臨, 欢迎欢迎, 热烈欢迎。是普吉岛,大陸人落地签证!您的200mm f4好用嗎?
閑啖甘脆肥膿乃人生樂事
See the world is the essence of life.....
原帖由 antonialam 於 2010-12-3 22:49 發表
忙了一星期, 終於可以休息一下, 睇下亞Sir既遊記  
一個人去旅行已經好瀟灑, 仲要騎架綿羊仔週圍去,  亞Sir真型!
你住嗰間酒店幾好feel啊, 真係平靚正, 絕對係hea之選...
繼續追看...十卜十卜 ...
謝謝 Anton 捧場. 我早結婚生兒育女,而家就自由自在. 不過一個人去旅行機會难逢,因為另一半都喜欢旅行!
閑啖甘脆肥膿乃人生樂事
See the world is the essence of life.....
原帖由 sing8663 於 2010-12-3 23:41 發表
真係..好正呀...
Thank you.
閑啖甘脆肥膿乃人生樂事
原帖由 zzrider 於 2010-12-3 12:37 發表
然後我站在冰箱前指着一礶啤酒向女待應說: “ Please give me a cold beer”. (請給我一礶凍啤酒). 她随後拿了一個裝满冰塊的啤酒杯,
開了一枝可樂給我
Then I turned to a fridge. To the waitress I said: “ Please give me a cold beer”. I got myself seated and the waitress brought me a half pint glass filled up with ice cubes. Then she opened a bottle of coke and put it on my table…

AKINA CHING
原帖由 akin娜~~明菜 於 2010-12-4 20:30 發表

AKINA CHING
Hi Akina, 第一次去布吉, 唔識當地風土人情.....
閑啖甘脆肥膿乃人生樂事
    仲有冇相睇呀???