返回列表 回復 發帖
原帖由 masiuluk 於 2009-10-16 14:54 發表

你決定左去神山???
我都想去, 不過難度太高了!!!
聽 vicky 地講的辛苦度, 我己放棄了, but 小六你應該可以應付到......我o念.
原帖由 CKTWO 於 2009-10-16 17:29 發表

聽 vicky 地講的辛苦度, 我己放棄了, but 小六你應該可以應付到......我o念.
我唔會向自己極限挑戰!
細cc話阿 pat 依+已經開始特訓啦, 跑樓梯...........
我唔會向自己極限挑戰!
細cc話阿 pat 依+已經開始特訓啦, 跑樓梯...........
c太去啦 ! 一齊努力日日行樓梯!
精彩!
很喜歡 Tune 酒店, modest and humble, 我較欣賞簡樸和開朗的修飾.
矢志黄河戈壁,
沉溺國產佳釀!
堅持工作兒戲,
熟睡藏經閣內...
小六:
咁你e張去賓城嘅機票,
系咪做特價時的四佰幾蚊來回機票,
係就真係抵到笑.
原帖由 TCHO 於 2009-10-16 19:43 發表 !
很喜歡 Tune 酒店, modest and humble, 我較欣賞簡樸和開朗的修飾.
我都是喜歡平實簡單, 最怕金碧輝煌+水晶燈.
原帖由 pacific108 於 2009-10-17 22:21 發表
小六:
咁你e張去賓城嘅機票,
系咪做特價時的四佰幾蚊來回機票,
係就真係抵到笑.
唔係特價嫁, 因為係出發前3星期先決定去所以要比$1288, 雖不是超平但都算合理囉!
原帖由 masiuluk 於 2009-10-18 12:10 發表

我都是喜歡平實簡單, 最怕金碧輝煌+水晶燈.
我最欣賞建築師以低廉的做價, 和獨特的創作意念來凹顯其才華. 列如北京的奧運公園和地鐵站.
我最不會欣賞立立令的不袗, 滑溜溜的雲石...

矢志黄河戈壁,
沉溺國產佳釀!
堅持工作兒戲,
熟睡藏經閣內...
嘩 ....
一個字 ....
正 ....
原帖由 細路女CC 於 2009-10-16 19:24 發表

c太去啦 ! 一齊努力日日行樓梯!
睇怕下一次見你時, 你一定起碼細一個碼
天氣好, 師太的相又好靚!!  
我在這...這堿O哪裡???
一個人的旅行。有時候孤單。有時候不孤單。
2011 - 柏林 波蘭 烏克蘭 西伯利亞鐵路 蒙古 北京
http://www.utravel.com.hk/blog/longbell22/