返回列表 回復 發帖
廣告行為

代??口,解??口疑???15606855000

快速建立异地儿童及成人?口,?口?移,解?口袋?口落???15606855000
http://www.easytravel.com.tw/ehotel/default.aspx?n=7185

在新竹的水蜜桃時尚旅店
我不知道方不方便
但好像挺便宜

問台北酒店

請問有冇人可以介紹吓台北酒店, 我想唔好太貴 , 乾淨企理 ,

大約港元400~500  以下一天,最好近捷運站 。
原帖由 simontsecc 於 2008-7-24 21:14 發表
請問有冇人可以介紹吓台北酒店, 我想唔好太貴 , 乾淨企理 ,

大約港元400~500  以下一天,最好近捷運站 。
你打算一個人還是兩個人去呢?
新驛 [小巧的飯店 不適合在房內奔跑 距離台北車站2分鐘]
http://www.gocityinn.com/

我自己4月去左台灣都住左呢間酒店4日
由於酒店都算新開無耐個人感覺上都好住
設備對我個人亦都叫足夠 (全酒店內有無線上網岩曬我 , 但記住check in 時問埋front desk 拎login資料)
有共用既廠房仔同洗衣間 (不過我無用過 因為見到個廠櫃入面有 d 亂唔太敢繼續留係個廠房入面)
入面既服務員都幾靚 , 連清潔都化曬妝仲要唔係好大年紀個隻
但要留意就係房間比較迫 , 但整體都算舒適既
screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.alt=\'Click here to open new window\\nCTRL+Mouse wheel to zoom in/out\';}\" onmouseover=\"if(this.width>screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.style.cursor=\'hand\'; this.alt=\'Click here to open new window\\nCTRL+Mouse wheel to zoom in/out\';}\" onclick=\"if(!this.resized) {return true;} else {window.open(\'http://i136.photobucket.com/albums/q181/patrick17hk/IMG_0904a-1.jpg\');}\" onmousewheel=\"return imgzoom(this);\" alt=\"\" />
原帖由 Seojuis 於 24/7/2008 22:31 發表

你打算一個人還是兩個人去呢?
我有 4 人去,唔該晒 !
原帖由 simontsecc 於 2008-7-25 22:41 發表

我有 4 人去,唔該晒 !
其實要看看你打算找二人房還是四人房(當然四人房平均會較平宜,但不是每間酒店都有四人房提應)
其次是你打算住在那一區 (我個人喜歡西門町,當然想要方便的話車站會比西門町更方便啦,如果只是近捷運站都可以的話選擇就更多了)

下面幾家都是我較喜歡而且都符合你預算的,你可以參考看看

萬事達WONSTAR中華店 (有數家分店,我曾住過的是西門町那一家)
金帥商務旅店 (西門町。朋友剛住了數天,她說旅店外貌比較舊一點,但房間還不錯的,而且有四人房供應)
新尚旅店 HOTEL 73(中正紀念堂)
新驛旅店 (中正紀念堂)
(新尚及新驛都是比較新的HOTEL)

最重要是你們除了價錢以外,還有甚麼要求啦
原帖由 Seojuis 於 25/7/2008 23:24 發表

其實要看看你打算找二人房還是四人房(當然四人房平均會較平宜,但不是每間酒店都有四人房提應)
其次是你打算住在那一區 (我個人喜歡西門町,當然想要方便的話車站會比西門町更方便啦,如果只是近捷運站都可以的 ...
需要預定嗎? 是否可以綱上預定; 順道請教是否可做落地簽證,唔使去金鐘辦證 。