返回列表 回復 發帖

今年6月尾去冰島, 有冇人有興趣join呀??

我會23/6出發去冰島,約10日,有冇女仔想去? (最好識渣車) 因為我哋有3個女仔去,三缺一呀~~~
我o岩o岩join呢個網......
就係想睇下有冇人有興趣去冰島!!!

其實我計劃諗住6月第二個禮拜去冰島
預算會留5-6日倒...
如果有機會都想殺埋上格陵蘭留一兩日當到此一遊...
我想問你o地confirm晒日子味??
有冇機會一齊join?
我係男仔~
不過如果係join我只會o係冰島見面
因為我去冰島o既前後會先去其他地方...
原帖由 jinwonkim 於 2009-3-8 23:58 發表

有冇機 ...
我哋confirm哂日期喇!係23/6出發去, 不過我哋想share房租, 男生就好似唔係好方便喎~~~
男生可以自己住ymca 大房, ymca 位置好方便.
is YMCA cheapest?
原帖由 CKTWO 於 2009-3-9 14:00 發表
男生可以自己住ymca 大房, ymca 位置好方便.
可唔可以話畀我聽Iceland YMCA O既綱址或聯絡方法或地址畀我聽? Thanks!!!!!!!!!
原帖由 小豬 於 2009-3-12 00:21 發表

可唔可以話畀我聽Iceland YMCA O既綱址或聯絡方法或地址畀我聽? Thanks!!!!!!!!!
http://www.hostel.is

要知多 d , click 入
http://www.hkcities.com/forum/vi ... &extra=page%3D1
我想問去幾多日,每人大約要幾$呀?嗰時會唔會落雪GA?
原帖由 KARRY 於 2009-3-20 21:36 發表
我想問去幾多日,每人大約要幾$呀?嗰時會唔會落雪GA?
Sorry, 呢排太忙,冇時間覆你添..唔好意思~~~
我地會去10日,盡量HKD$20,000樓下, 所以會有咁慳得咁慳....
6月尾應該冇雪落o架喇, 因為已經係夏天.....
你有興趣嗎? 識唔識渣車呢?
原帖由 jinwonkim 於 2009-3-8 23:58 發表

有冇機 ...
本來想搵多個...不過已經太多人喇...唔好思意 希望你搵到人同你去啦! Bless you!