返回列表 回復 發帖

金光飛航港澳來回船票$198- 超低呀

大X假期出promotion 港澳來回船票$198(至31/7)
打電話去book, OK便利店交錢, 出發前半小時於信德7-11取票
不過兩個鐘一班船...!

想問下各位, 由(乙水)仔碼頭去龍環葡韻大約幾耐? 我未去過(乙水)仔碼頭

Thanks!

由(乙水)仔碼頭去龍環葡韻大約幾耐? 我未去過(乙水)仔碼頭

乙水)仔碼頭一帶班次好梳呀
印象中,要等二十分鐘一班車..
時間大約三十分鐘,包括等車,塞車時間呀
你最好預留多多點兒時間呀

大前提
好多時間是澳門hea
你可以搭威尼斯free shutte呀
30mins... 貪平, 冇辦法啦!!!
多謝提供!
原帖由 ns8899 於 2008-7-18 10:33 發表
大X假期出promotion 港澳來回船票$198(至31/7)
打電話去book, OK便利店交錢, 出發前半小時於信德7-11取票

想問下各位, 由(乙水)仔碼頭去龍環葡韻大約幾耐? 我未去過(乙水)仔碼頭

...
氹仔北安碼頭係冇巴士出市區ge!只好搭威尼斯人's車,然後再係威尼斯人出面轉巴士去路環.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks!

都見到有巴士同威尼斯人既車, 不過見冇咩人等, 都係搭的士去龍環葡韻$18, 都幾近.
原帖由 ns8899 於 2008-7-18 10:33 發表

...
本人最近用金光飛航, 去程一百元. 但是是豪華位, 回程不用錢, 所以$198是否超低是一個問號
USHK
原帖由 rolandng 於 2008-7-22 00:12 發表

本人最近用金光飛航, 去程一百元. 但是是豪華位, 回程不用錢, 所以$198是否超低是一個問號
下? 喔! 我睇18/7個期XXXX magazine介紹jar!
你個$100來回好吸引呀, 去邊度買飛ga?
禁平, 去睇下展覽都抵....

原帖由 ns8899 於 2008-7-22 09:33 發表

下? 喔! 我睇18/7個期Umagazine介紹jar!
你個$100來回好吸引呀, 去邊度買飛ga?
禁平, 去睇下展覽都抵....
上個月已經第一時間講左比你地聽啦

http://www.hkcities.com/forum/viewthread.php?tid=14400&page=1&fromuid=105740#pid85181
USHK